Wallströms Trävaru Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av byggmaterial i parti och minut samt bedriva sågverks och hyvlerirörelse jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wallströms Trävaru Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Wallströms Trävaru Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1973-02-26 så skapades Wallströms Trävaru Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Wallströms Trävaru Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Wallströms Trävaru Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556177-0529 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Wallströms Trävaru Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Wallströms Trävaru Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-215260 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wallström, Nils Olof Henry -Wallström, Sven Elov Sigfrid

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wallströms Trävaru Aktiebolag är Wallström, Nils Olof Henry som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wallström, Sven Elov Sigfrid som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Engstrand, Roger Stenley som är född 1965 och har titeln Suppleant, Johansson, Stig Michael som är född 1964 och har titeln Revisor, .