Erikssons Beg. Bildelar Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva handel med nya och begagnade bildelar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Erikssons Beg. Bildelar Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Erikssons Beg. Bildelar Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1973-03-05 så skapades Erikssons Beg. Bildelar Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Erikssons Beg. Bildelar Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Erikssons Beg. Bildelar Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556177-5114 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sandviken.

Just nu är Erikssons Beg. Bildelar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Erikssons Beg. Bildelar Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0290-37679 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Erikssons Beg. Bildelar Aktiebolag är Eriksson, Tommy Karl-Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jens Peter som är född 1975 och har titeln Suppleant, Hedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln Revisor, Aspling, Sven Per Björn som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.