Westmans Limousine Service Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva hyrverksrörelse samt utföra person- och godstransporter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Westmans Limousine Service Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Westmans Limousine Service Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1973-04-05 så skapades Westmans Limousine Service Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Westmans Limousine Service Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Westmans Limousine Service Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556179-1608 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är Westmans Limousine Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Westmans Limousine Service Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-271111 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Westmans Limousine Service Aktiebolag är Englund, Karl Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Anna Birgitta Elisabet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .