Norrlands Rör & Tig Consulting AB

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter Norrlands Rör & Tig Consulting AB. Det finns flera verksamheter som liknar Norrlands Rör & Tig Consulting AB i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Norrlands Rör & Tig Consulting AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-11-15 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1973-04-12 så har Norrlands Rör & Tig Consulting AB varit registrerat och sedan 2007-11-15 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Norrlands Rör & Tig Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Norrlands Rör & Tig Consulting AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Industriv. 2, 811 40, Sandviken. Vi ni istället prata med Norrlands Rör & Tig Consulting AB så kan ni göra det på 073-9879975.

Bolaget ska bedriva ventilations-, och svetsarbeten, konsulttjänster inom ekonomi samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hartikka, May-Britt Elisabeth som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hartikka, Risto Juhani som är född 1966 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Norrlands Rör & Tig Consulting AB har 556179-5567 som sitt organisationsnummer.