Färghuset i Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Färghuset i Sandviken Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Färghuset i Sandviken Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Färghuset i Sandviken Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Färghuset i Sandviken Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1973-05-02. Men sedan 1973-01-01 så har Färghuset i Sandviken Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Järbov. 2, 811 40, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Färghuset i Sandviken Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-272030.

Sandviken arbetar för att företag som Färghuset i Sandviken Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Färghuset i Sandviken Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva färghandel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Färghuset i Sandviken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Färghuset i Sandviken Aktiebolag och det är följande personer, Källström, Curt Rune som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Källström, Eva Maria som är född 1949 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Färghuset i Sandviken Aktiebolag är 556180-2249.