Mats Löfling Transport Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556182-2510 är organisationsnummer för företaget Mats Löfling Transport Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mats Löfling Transport Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Mats Löfling Transport Aktiebolag finns i.

Mats Löfling Transport Aktiebolag har varit registrerat sedan 1973-07-09 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mats Löfling Transport Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

Mats Löfling Transport Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mats Löfling Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mats Löfling Transport Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-250695 eller genom brev på följande adress:
Livg. 5 A, 811 52, Sandviken

Bolaget skall utföra transportarbeten, bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mats Löfling Transport Aktiebolag och det är Lövling, Mats Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellhoff, Gun Ann Charlotte som är född 1958 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,