E. Bergström Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och E. Bergström Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och E. Bergström Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för E. Bergström Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

E. Bergström Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-12-17. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som E. Bergström Åkeri Aktiebolag ska trivas.

E. Bergström Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva lastbilsåkeri samt bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att E. Bergström Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är E. Bergström Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med E. Bergström Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-627792.

Firman tecknas var för sig av -Bergström, Lars Erland -Persson, Lars Tomas.

De som är på något sätt har med E. Bergström Åkeri Aktiebolag är Persson, Lars Tomas som är född 1963 och har titeln VD, Persson, Lars Tomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Lars Erland som är född 1939 och har titeln Suppleant, Eriksson, Karl Harry Börje som är född 1937 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

E. Bergström Åkeri Aktiebolag har 556185-7524 som sitt organisationsnummer.