Hedmans Plåtslageri i Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall utföra byggnadsplåtslageriarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hedmans Plåtslageri i Sandviken Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Hedmans Plåtslageri i Sandviken Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1975-04-24 så skapades Hedmans Plåtslageri i Sandviken Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hedmans Plåtslageri i Sandviken Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hedmans Plåtslageri i Sandviken Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1975-01-01

556189-6290 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Hedmans Plåtslageri i Sandviken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Hedmans Plåtslageri i Sandviken Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-255104 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hedmans Plåtslageri i Sandviken Aktiebolag är Hedman, Kenth Mats som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedman, Kent Robert Svante som är född 1945 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .