Tema Combi Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Tema Combi Aktiebolag är ett bolag som finns i Sandviken. I Tema Combi Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Källman, Ulf Leif Lennart som är född 1944 och har titeln VD, Källman, Ulf Leif Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Källman, Ann-Marie som är född 1942 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tema Combi Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tema Combi Aktiebolag på telefon 0246-10637.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av byggnads- snickerier samt konsultverksamhet i anslutning därtill, utöva skogsbruk , utföra massage och annan kroppsvård, bedriva försäljning av kroppsvårdsprodukter, bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tema Combi Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tema Combi Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tema Combi Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tema Combi Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tema Combi Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tema Combi Aktiebolag har 556191-1271 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.