EMSAB Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556195-3604 är organisationsnummer för verksamheten EMSAB Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EMSAB Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som EMSAB Aktiebolag finns i.

EMSAB Aktiebolag har varit registrerat sedan 1977-08-08 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för EMSAB Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

EMSAB Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EMSAB Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Pettersson, Bo Helge

Vill ni komma i kontakt med EMSAB Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-31270 eller genom brev på följande adress:
Vallbyv. 2, 812 30, Storvik

Bolaget skall utföra elektrisk mäterservice samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EMSAB Aktiebolag och det är Pettersson, Bo Helge som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Bo Mikael som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Birgitta Elisabet som är född 1942 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,