Hälsoinvest Företagshälsovård i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

Hälsoinvest Företagshälsovård i Sandviken AB är ett företag som finns i Sandviken. I Hälsoinvest Företagshälsovård i Sandviken AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stadin, Sven Håkan som är född 1957 och har titeln Extern VD, Rooth, Eva Kristina Elisabet som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Bengt Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lars Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Kärnström, Tomas Ivar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Rodell Lundgren, Kerstin Charlotta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotWaluszewski, Jan Urban Kasimir som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Hälsoinvest Företagshälsovård i Sandviken AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hälsoinvest Företagshälsovård i Sandviken AB på telefon 026-273050.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bereda företagshälsovård inom i första hand områdena arbetsmiljö och arbetslivsinriktad rehabilitering.

Idag är Hälsoinvest Företagshälsovård i Sandviken AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hälsoinvest Företagshälsovård i Sandviken AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hälsoinvest Företagshälsovård i Sandviken AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hälsoinvest Företagshälsovård i Sandviken AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hälsoinvest Företagshälsovård i Sandviken AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Bengt Håkan -Rooth, Eva Kristina Elisabet -Stadin, Sven Håkan Då styrelsen ska bestå av 7 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Hälsoinvest Företagshälsovård i Sandviken AB har 556200-2005 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.