Sandvik PT Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556207-5191 är organisationsnummer för företaget Sandvik PT Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sandvik PT Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Sandvik PT Aktiebolag finns i.

Sandvik PT Aktiebolag har varit registrerat sedan 1980-12-16 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sandvik PT Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sandvik PT Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sandvik PT Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Gossas, Peter -Severin, Bo Stefan -Öhman, Jan Åke

Vill ni komma i kontakt med Sandvik PT Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Sandvik AB , 0 , Sandviken

Bolaget skall äga och förvalta utländska bolag, vilka har som syfte att tillverka och försälja produkter i specialstål- huvudsakligen precisionsrör- samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sandvik PT Aktiebolag och det är Gossas, Peter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Severin, Bo Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Jan Åke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Örbom, Curt Anders Johan som är född 1960 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Westin, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor