Sandvikens Verktygsfabrik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Sandvikens Verktygsfabrik Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Sandvikens Verktygsfabrik Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sandvikens Verktygsfabrik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Sandvikens Verktygsfabrik Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Sandvikens Verktygsfabrik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till AGAVÄGEN 4, 811 60, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-254635.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sandvikens Verktygsfabrik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sandvikens Verktygsfabrik Aktiebolag har idag 556208-4326 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sandvikens Verktygsfabrik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Sandvikens Verktygsfabrik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Keller, Johan Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Keller, Heidi Ingrid Martha som är född 1975 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .