DP Affärskonsult och Fastigheter Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

DP Affärskonsult och Fastigheter Aktiebolag är ett bolag som finns i Sandviken. I DP Affärskonsult och Fastigheter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Åke David som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Welander, Anna Bettina som är född 1974 och har titeln Suppleant, Thoresson, Nils Stefan som är född 1951 och har titeln Revisor, ABT Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med DP Affärskonsult och Fastigheter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå DP Affärskonsult och Fastigheter Aktiebolag på telefon 0291-10559.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror, konsultationer och företagsledning av främst dagligvarubutiker, uthyrning av fastigheter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är DP Affärskonsult och Fastigheter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

DP Affärskonsult och Fastigheter Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

DP Affärskonsult och Fastigheter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och DP Affärskonsult och Fastigheter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DP Affärskonsult och Fastigheter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

DP Affärskonsult och Fastigheter Aktiebolag har 556210-4652 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.