Mats och Olov Eriksson Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Mats och Olov Eriksson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Mats och Olov Eriksson Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mats och Olov Eriksson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Mats och Olov Eriksson Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1981-11-24. Men sedan 1982-01-01 så har Mats och Olov Eriksson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gävlev. 76, 811 32, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mats och Olov Eriksson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-250350.

Sandviken arbetar för att företag som Mats och Olov Eriksson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mats och Olov Eriksson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva travrörelse, uppfödning av travhästar, handel med och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mats och Olov Eriksson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mats och Olov Eriksson Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Mats Ingemar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlqvist, Inga Sofie som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ulf Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Boberg, Hans Joel som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Mats och Olov Eriksson Aktiebolag är 556213-1416.