LE ASP SALUTINVEST AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och LE ASP SALUTINVEST AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och LE ASP SALUTINVEST AB är ett av dem. Statusen för LE ASP SALUTINVEST AB är att Bolaget är aktivt.

LE ASP SALUTINVEST AB är ett Aktiebolag och skapades 1982-04-05. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som LE ASP SALUTINVEST AB ska trivas.

LE ASP SALUTINVEST AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med presentartiklar, skott till presentkanoner, fastigheter, värdepapper samt förvaltning av fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LE ASP SALUTINVEST AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är LE ASP SALUTINVEST AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med LE ASP SALUTINVEST AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-294150.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med LE ASP SALUTINVEST AB är Asp, Lars-Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Asp, Astrid Sofia som är född 1938 och har titeln Suppleant, Ericson, Magnus Patric Germund som är född 1968 och har titeln Revisor, Patric Ericsons Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

LE ASP SALUTINVEST AB har 556216-6412 som sitt organisationsnummer.