SVERBE Förvaltning AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns SVERBE Förvaltning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. SVERBE Förvaltning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

SVERBE Förvaltning AB är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556220-9626.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 026-274300 alternativt besöka eller skicka post till SVERBE Förvaltning AB på följande adress Hyttg. 32, 811 31, Sandviken.

SVERBE Förvaltning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I SVERBE Förvaltning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Svahn, Erik Urban som är född 1966 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med byggkeramik, sanitetsporslin och andra byggprodukter samt utställningsverksamhet i anslutning därtill. Vidare skall bolaget projektera, bygga och förvalta fastigheter samt förvärva och förvalta värdepapper och andra finansiella instrument, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.