Lindgren Hotels Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Lindgren Hotels Aktiebolag är ett bolag som finns i Sandviken. I Lindgren Hotels Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lindgren Hotels Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lindgren Hotels Aktiebolag på telefon 0291-21116.

Bolaget skall bedriva konferens- hotell- och restaurangrörelse, samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper och fastigheter.

Idag är Lindgren Hotels Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lindgren Hotels Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lindgren Hotels Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Lindgren Hotels Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lindgren Hotels Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael

Lindgren Hotels Aktiebolag har 556223-0721 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.