Cibes Lift AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva handels-, och tillverkningsverksamhet av hissar samt inneha och förvalta fastigheter och aktier i dotterbolag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cibes Lift AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Cibes Lift AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1983-03-21 så skapades Cibes Lift AB och företaget är har F-skattsedel Cibes Lift AB har haft det sedan 1994-01-01.

Cibes Lift AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556226-7806 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Cibes Lift AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Cibes Lift AB så går det att nå dem via telefon på 0290-29550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cibes Lift AB är Sandberg, Bengt Johan Patrik som är född 1964 och har titeln VD, Dannberg, Dan Ove som är född 1967 och har titeln Vice VD, Sandberg, Bengt Johan Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Zaunders, Johan Fredrik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Dannberg, Dan Ove som är född 1967 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorBurholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .