Jan Pauls Symaskiner Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Jan Pauls Symaskiner Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Jan Pauls Symaskiner Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jan Pauls Symaskiner Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Jan Pauls Symaskiner Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Jan Pauls Symaskiner Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Jan Pauls Symaskiner Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpmang. 8, 811 39, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-253674.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Jan Pauls Symaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jan Pauls Symaskiner Aktiebolag har idag 556227-3341 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindström, Jan Paul Fredrik -Lindström, Jan Örjan är den som för stunden ansvarar för Jan Pauls Symaskiner Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med symaskiner samt symaskinsservice ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Jan Pauls Symaskiner Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Jan Paul Fredrik som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Jan Örjan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Raily Gunilla som är född 1942 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .