Stensviken International AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Stensviken International AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stensviken International AB är ett av dem. Statusen för Stensviken International AB är att Bolaget är aktivt.

Stensviken International AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-07-11. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stensviken International AB ska trivas.

Stensviken International AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av tjänster inom området mässor och utställningar, import- och exportrörelse avseende presentreklamartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stensviken International AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Stensviken International AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Stensviken International AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-272499.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Stensviken International AB är Andersson, Lars Håkan som är född 1949 och har titeln VD, Andersson, Lars Håkan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Stensviken International AB har 556245-3281 som sitt organisationsnummer.