Bredmossen Industri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bredmossen Industri Aktiebolag är ett företag som finns i Sandviken. I Bredmossen Industri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larnhed, Per Åke som är född 1949 och har titeln VD, Larnhed, Per Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Larnhed, Jens-Jonathan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidén Larnhed, Maud Gunilla som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Bredmossen Industri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bredmossen Industri Aktiebolag på telefon 026-254100.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse med inriktning på legotillverkning samt tillverkning av graverade skyltar samt därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är Bredmossen Industri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bredmossen Industri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bredmossen Industri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bredmossen Industri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bredmossen Industri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Larnhed, Per Åke

Bredmossen Industri Aktiebolag har 556250-6476 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.