Aktiebolaget Santrade

Gävleborgs län

Information

Aktiebolaget Santrade är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Santrade finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Santrade är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Santrade som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1985-03-05. Men sedan 1985-01-01 så har Aktiebolaget Santrade varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Barrsätrag. 62, 811 36, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Santrade så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-257170.

Sandviken arbetar för att bolag som Aktiebolaget Santrade ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Santrade. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva åkeri- samt byggnadsrörelse, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Santrade är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Berit Ann-Kristin -Andersson, Carl Magnus -Andersson, Karl Ivan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Santrade och det är följande personer, Andersson, Carl Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Carl Mathias som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Ivan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Berit Ann-Kristin som är född 1954 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Santrade är 556257-1942.