Industrimontage i Jäderfors Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Industrimontage i Jäderfors Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Industrimontage i Jäderfors Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Industrimontage i Jäderfors Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556267-4878.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 026-216134 alternativt besöka eller skicka post till Industrimontage i Jäderfors Aktiebolag på följande adress Prästbricksv. 6, 811 91, Sandviken.

Industrimontage i Jäderfors Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Industrimontage i Jäderfors Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Eriksson, Birgit Marianne som är född 1939 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra industrimontagearbeten, bedriva hästsport och hästuppfödning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.