Biljett/Kassa och Kontrollsystem i Sverige AB

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter Biljett/Kassa och Kontrollsystem i Sverige AB. Det finns flera bolag som liknar Biljett/Kassa och Kontrollsystem i Sverige AB i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Biljett/Kassa och Kontrollsystem i Sverige AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1985-12-04 så har Biljett/Kassa och Kontrollsystem i Sverige AB varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Biljett/Kassa och Kontrollsystem i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Biljett/Kassa och Kontrollsystem i Sverige AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Västra v. 52, 803 24, Gävle. Vi ni istället prata med Biljett/Kassa och Kontrollsystem i Sverige AB så kan ni göra det på 026-656900.

Bolaget skall bedriva utveckling, försäljning och leasing av biljett kassa- och kontrollsystem, fotosystem, fotokontroll, inpasseringsystem, platsbokningssytem samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sundin, Olov Urban som är född 1958 och har titeln VD, Sundin, Olov Urban som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Sam Thore Ohla som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Boström, Sanna Eva Terese som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantEr Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Biljett/Kassa och Kontrollsystem i Sverige AB har 556267-6972 som sitt organisationsnummer.