Aktiebolaget Hedgrind

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Hedgrind. Det finns flera företag som liknar Aktiebolaget Hedgrind i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1985-12-20 så har Aktiebolaget Hedgrind varit registrerat. Idag är Aktiebolaget Hedgrind Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Hedgrind så kan man gör det genom att posta ett brev till Sandvik AB , 811 81, Sandviken. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Hedgrind så kan ni göra det på .

Bolaget skall direkt eller genom att äga aktier och andelar i andra företag driva rörelse inom transport- och energiområdet, företrädesvis genom kraftgenererings-, kraftdistributions-, industri- och spårburen trafikverksamhet samt genom annan härmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Örbom, Curt Anders Johan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljeström, Maria Helena som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Severin, Bo Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Westin, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Liljeström, Maria Helena -Severin, Bo Stefan -Örbom, Curt Anders Johan .

Aktiebolaget Hedgrind har 556269-8406 som sitt organisationsnummer.