Lekri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Lekri Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sandviken. I Lekri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Roghe, Lena Maria som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandegård, Ulla Elisabeth Christina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandegård, Erik Olov som är född 1951 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lekri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lekri Aktiebolag på telefon 026-274280.

Bolaget skall driva herr- och damfrisering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lekri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lekri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lekri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lekri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lekri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lekri Aktiebolag har 556271-4815 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.