Plattmetropolen Försäljnings Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Plattmetropolen Försäljnings Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Plattmetropolen Försäljnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Plattmetropolen Försäljnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556275-6857.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 026-661600 alternativt besöka eller skicka post till Plattmetropolen Försäljnings Aktiebolag på följande adress Mullerv. 16, 811 93, Sandviken.

Plattmetropolen Försäljnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Plattmetropolen Försäljnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Larsson, Per Ola Daniel som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Brander Larsson, Eva Christina som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med keramiskt material, byggnadsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.