Svensk Broinspektion Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Svensk Broinspektion Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Svensk Broinspektion Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Svensk Broinspektion Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556276-4992.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 026-272725 alternativt besöka eller skicka post till Svensk Broinspektion Aktiebolag på följande adress Hedgrindsg. 13, 811 61, Sandviken.

Svensk Broinspektion Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Svensk Broinspektion Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Kroon Sandegård, Kajsa Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsulterande ingejörsverksamhet i brounderhållsteknik samt idka därmed förenlig verksamhet.