Lars Gustafsson Databiten Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556279-3272 är organisationsnummer för företaget Lars Gustafsson Databiten Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Gustafsson Databiten Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Lars Gustafsson Databiten Aktiebolag finns i.

Lars Gustafsson Databiten Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-06-12 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Gustafsson Databiten Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Lars Gustafsson Databiten Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lars Gustafsson Databiten Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lars Gustafsson Databiten Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-251676 eller genom brev på följande adress:
Odeng. 17, 811 34, Sandviken

Bolaget ska bedriva utveckling av och handel med datorprogramvara, programmeringsutbildning samt förvaltning av och handel med värdepapper, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Gustafsson Databiten Aktiebolag och det är Gustafsson, Lars Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Dan Per Olof som är född 1979 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,