Sandvikens Industrifastigheter Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt handel med och utbildning av sporthästar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sandvikens Industrifastigheter Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Sandvikens Industrifastigheter Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1986-06-16 så skapades Sandvikens Industrifastigheter Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Sandvikens Industrifastigheter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sandvikens Industrifastigheter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556279-7042 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Sandvikens Industrifastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Sandvikens Industrifastigheter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-250730 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sandvikens Industrifastigheter Aktiebolag är Wretlind, Karl Jonas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wretlind, Susanne Elisabet som är född 1962 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .