Isoaho Rör & Tigsvets Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Isoaho Rör & Tigsvets Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Isoaho Rör & Tigsvets Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Isoaho Rör & Tigsvets Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556282-3749.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 026-258191 alternativt besöka eller skicka post till Isoaho Rör & Tigsvets Aktiebolag på följande adress Industriv. 2, 811 40, Sandviken.

Isoaho Rör & Tigsvets Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Isoaho Rör & Tigsvets Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hartikka, May-Britt Elisabeth som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva ventilations-och svetsarbeten, montering av rör- och stålkonstruktioner samt idka därmed förenlig verksamhet.