Annonsbladet i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva produktion och utgivning av annonstidning samt reklambyråverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Annonsbladet i Sandviken AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Annonsbladet i Sandviken AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1986-11-25 så skapades Annonsbladet i Sandviken AB och företaget är har F-skattsedel Annonsbladet i Sandviken AB har haft det sedan 1994-01-01.

Annonsbladet i Sandviken AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556284-2970 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Annonsbladet i Sandviken AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Annonsbladet i Sandviken AB så går det att nå dem via telefon på 026-248484 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kleen, Rose Elisabeth -Kleen, Rune Stefan

Följande personer är på något sätt aktiva inom Annonsbladet i Sandviken AB är Kleen, Rune Stefan som är född 1951 och har titeln VD, Kleen, Rune Stefan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kleen, Rose Elisabeth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Kleen, Rose Ann-Louise som är född 1975 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.