W-O Venture AB

Gävleborgs län

Information

556287-0583 är organisationsnummer för verksamheten W-O Venture AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som W-O Venture AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som W-O Venture AB finns i.

W-O Venture AB har varit registrerat sedan 1986-11-12 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för W-O Venture AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

W-O Venture AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för W-O Venture AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Lars-Göran Artur -Wickström, Sven Åke

Vill ni komma i kontakt med W-O Venture AB så kan ni göra det på telefon genom 026-259500 eller genom brev på följande adress:
Fredriksg. 47, 811 36, Sandviken

Bolaget skall utföra installationer och service av värme-, och sanitetsanläggningar samt bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med W-O Venture AB och det är Olsson, Lars-Göran Artur som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wickström, Sven Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Berit Elisabeth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Wickström, Britt-Mari Irene som är född 1951 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor