Skaraborgs Industriteknik i Tidaholm AB (Hitechuset)

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Skaraborgs Industriteknik i Tidaholm AB (Hitechuset). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Skaraborgs Industriteknik i Tidaholm AB (Hitechuset) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Skaraborgs Industriteknik i Tidaholm AB (Hitechuset) är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556287-8495.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0502-13520 alternativt besöka eller skicka post till Skaraborgs Industriteknik i Tidaholm AB (Hitechuset) på följande adress Nolgårdsg., 522 30, Tidaholm.

Skaraborgs Industriteknik i Tidaholm AB (Hitechuset) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Skaraborgs Industriteknik i Tidaholm AB (Hitechuset) så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Bengt Åke Ingemar som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konstruktion, tillverkning, försäljning och installation av industrimaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.