Sandvik Intellectual Property Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall, direkt eller indirekt, bedriva konsulterande rörelse inom det immaterialrättsliga området, bedriva utvecklingsarbete med huvudsaklig inriktning mot patenterbara objekt, äga och förvalta immaterialrättigheter, upplåta licenser samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sandvik Intellectual Property Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Sandvik Intellectual Property Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1986-12-11 så skapades Sandvik Intellectual Property Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Sandvik Intellectual Property Aktiebolag har haft det sedan 2005-08-01.

Sandvik Intellectual Property Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-01

556288-9401 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Sandvik Intellectual Property Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Sandvik Intellectual Property Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-261091 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Hjelm, Bengt Thomas -Hägglöf, Per Henrik -Salmén, Lars Ola -Severin, Bo Stefan -Thelin, Anders Gösta Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sandvik Intellectual Property Aktiebolag är Hjelm, Bengt Thomas som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Hägglöf, Per Henrik som är född 1972 och har titeln VD, Hägglöf, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Thelin, Anders Gösta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Salmén, Lars Ola som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Severin, Bo Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Pettersson, Dag Mauritz George som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .