Sandvik Mining and Construction Sverige AB

Gävleborgs län

Information

Sandvik Mining and Construction Sverige AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Sandvik Mining and Construction Sverige AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sandvik Mining and Construction Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Sandvik Mining and Construction Sverige AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Sandvik Mining and Construction Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hamng. 12, 811 61, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-262000.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sandvik Mining and Construction Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Sandvik Mining and Construction Sverige AB har idag 556288-9443 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Berge, Matts Gösta -Lindström, Eva-Lotta Kristina -Persson, Sven Örjan -Pysander, Anna Maria Elisabeth Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Sandvik Mining and Construction Sverige AB

Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring av bergborrprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Sandvik Mining and Construction Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Sven Örjan som är född 1958 och har titeln VD, Persson, Sven Örjan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Eva-Lotta Kristina som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berge, Matts Gösta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Pysander, Anna Maria Elisabeth som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiborgh, Karl Olof Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Pettersson, Dag Mauritz George som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .