Keramika Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Keramika Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Keramika Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Keramika Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Keramika Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1987-02-27. Men sedan 1987-01-01 så har Keramika Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hyttg. 32, 811 31, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Keramika Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-866670.

Sandviken arbetar för att verksamheter som Keramika Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Keramika Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva handel med byggkeramik, sanitetsporslin och andra byggprodukter samt utställningsverksamhet i anslutning därtill ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Keramika Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Svahn, Erik Bertil -Svahn, Erik Urban.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Keramika Aktiebolag och det är följande personer, Svahn, Erik Bertil som är född 1930 och har titeln VD, Svahn, Erik Bertil som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Svahn, Erik Urban som är född 1966 och har titeln Suppleant, Bäckström, Karin Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisor, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Keramika Aktiebolag är 556294-2713.