Hammarskrot Bildemontering Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556299-3120 är organisationsnummer för företaget Hammarskrot Bildemontering Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hammarskrot Bildemontering Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Hammarskrot Bildemontering Aktiebolag finns i.

Hammarskrot Bildemontering Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-06-25 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hammarskrot Bildemontering Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Hammarskrot Bildemontering Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hammarskrot Bildemontering Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Hammarskrot Bildemontering Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-37722 eller genom brev på följande adress:
Dalsängsv. 65, 812 93, Kungsgården

Bolaget skall demontera fordon, försäljning av begagnade fordon samt försäljning av nya och begagnade reservdelar och tillbehör till fordon.

Det finns olika personer som har en koppling med Hammarskrot Bildemontering Aktiebolag och det är Söderberg, Kjell Wils som är född 1955 och har titeln VD, Söderberg, Kjell Wils som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Wils Fredrik som är född 1977 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln RevisorSanrev AB som är född och har titeln Revisor,