San Slip Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

San Slip Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där San Slip Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. San Slip Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. San Slip Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till San Slip Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekostigen 48, 811 37, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är San Slip Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

San Slip Aktiebolag har idag 556303-9089 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för San Slip Aktiebolag

Bolaget ska bedriva handel med värdepapper.

I San Slip Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergquist, Erik Arne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergquist, Inga Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .