BIBACS BIG BAY COMPUTER SYSTEMS Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

BIBACS BIG BAY COMPUTER SYSTEMS Aktiebolag är ett bolag som finns i Sandviken. I BIBACS BIG BAY COMPUTER SYSTEMS Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Lars Börje som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Storm, Anna Karin som är född 1964 och har titeln Suppleant, Holmgren, Jan Thomas som är född 1963 och har titeln Revisor, Aspling, Sven Per Björn som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med BIBACS BIG BAY COMPUTER SYSTEMS Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BIBACS BIG BAY COMPUTER SYSTEMS Aktiebolag på telefon 0290-12153.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom elektronik och databranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är BIBACS BIG BAY COMPUTER SYSTEMS Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

BIBACS BIG BAY COMPUTER SYSTEMS Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BIBACS BIG BAY COMPUTER SYSTEMS Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och BIBACS BIG BAY COMPUTER SYSTEMS Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BIBACS BIG BAY COMPUTER SYSTEMS Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

BIBACS BIG BAY COMPUTER SYSTEMS Aktiebolag har 556305-6596 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.