Backberg Hyrkonsult AB

Gävleborgs län

Information

Backberg Hyrkonsult AB är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Backberg Hyrkonsult AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Backberg Hyrkonsult AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Backberg Hyrkonsult AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1987-09-29. Men sedan 1988-01-01 så har Backberg Hyrkonsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Backberg Hyrkonsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-38100.

Sandviken arbetar för att verksamheter som Backberg Hyrkonsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Backberg Hyrkonsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av lokaler och personal samt tillhandahålla konsulttjänster inom byggbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Backberg Hyrkonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Backberg Hyrkonsult AB och det är följande personer, Almén, Kenth Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sällman Almén, Berit Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Backberg Hyrkonsult AB är 556306-9722.