GHOTEX-fysioterapi aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns GHOTEX-fysioterapi aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. GHOTEX-fysioterapi aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

GHOTEX-fysioterapi aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556308-5900.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0290-38000 alternativt besöka eller skicka post till GHOTEX-fysioterapi aktiebolag på följande adress Torgbacken 2, 812 40, Kungsgården.

GHOTEX-fysioterapi aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I GHOTEX-fysioterapi aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hellström, Kim Rickard som är född 1979 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva sjukgymnastik, rehabilitering, försäljning av idrottsskadematerial, handikapphjälpmedel, utföra internetrelaterade tjänster såsom webhotell och andra internetlösningar, handel med värdepapper och fastighetsförvaltning ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.