Gustaf Gustafsson Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Gustaf Gustafsson Åkeri Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Gustaf Gustafsson Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Gustaf Gustafsson Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556309-1874.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 026-254666 alternativt besöka eller skicka post till Gustaf Gustafsson Åkeri Aktiebolag på följande adress Valsarg. 68, 811 36, Sandviken.

Gustaf Gustafsson Åkeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gustaf Gustafsson Åkeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Gustavsson, Vilhelm Erling som är född 1932 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkeri- och entreprenadrörelse samt idka handel med grus och bilförnödenheter ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper och fastigheter.