Sven Kroon AB

Gävleborgs län

Information

Sven Kroon AB är ett företag som finns i Sandviken. I Sven Kroon AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kroon, Sven Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Kroon Sandegård, Kajsa Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Svensson, Anna Carina som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sven Kroon AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sven Kroon AB på telefon 026-272828.

Bolaget skall bedriva konsulterande ingenjörsverksamhet i brounderhållsteknik, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sven Kroon AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sven Kroon AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sven Kroon AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sven Kroon AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sven Kroon AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sven Kroon AB har 556312-1754 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.