Sandvikens Läkarhus Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Sandvikens Läkarhus Aktiebolag är ett företag som finns i Sandviken. I Sandvikens Läkarhus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ellström, Jan Börje som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ellström, Solveig Lillemor som är född 1947 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sandvikens Läkarhus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sandvikens Läkarhus Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall utföra läkarundersökningar, handel med värdepapper ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sandvikens Läkarhus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sandvikens Läkarhus Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sandvikens Läkarhus Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sandvikens Läkarhus Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sandvikens Läkarhus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sandvikens Läkarhus Aktiebolag har 556313-0300 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.