Syntronic i Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Syntronic i Sandviken Aktiebolag är ett företag som finns i Sandviken. I Syntronic i Sandviken Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Björn Lennart Christer som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Monica Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Syntronic i Sandviken Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Syntronic i Sandviken Aktiebolag på telefon 026-246000.

Bolaget skall bedriva förvaltning och uthyrning av fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Syntronic i Sandviken Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Syntronic i Sandviken Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Syntronic i Sandviken Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Syntronic i Sandviken Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Syntronic i Sandviken Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Syntronic i Sandviken Aktiebolag har 556319-8992 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.