BE-Guld Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556327-0312 är organisationsnummer för bolaget BE-Guld Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BE-Guld Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som BE-Guld Aktiebolag finns i.

BE-Guld Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-06-02 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BE-Guld Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

BE-Guld Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BE-Guld Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med BE-Guld Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-275930 eller genom brev på följande adress:
Köpmang. 12, 811 39, Sandviken

Bolaget skall bedriva försäljning av guldsmedsvaror samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BE-Guld Aktiebolag och det är Eriksson, Karin Birgitta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bengt Erik som är född 1942 och har titeln Suppleant, Vesterberg, Christina Linnéa som är född 1967 och har titeln Revisor, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor,