Johan Kellers Konstruktion & Design AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Johan Kellers Konstruktion & Design AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Johan Kellers Konstruktion & Design AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Johan Kellers Konstruktion & Design AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556328-4024.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-7833416 alternativt besöka eller skicka post till Johan Kellers Konstruktion & Design AB på följande adress AGAVÄGEN 4, 811 60, Sandviken.

Johan Kellers Konstruktion & Design AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Johan Kellers Konstruktion & Design AB så sitter följande personer i styrelsen: , Keller, Heidi Ingrid Martha som är född 1975 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mekanisk konstruktion inom verkstadsindustri, tillverkning, produktutveckling och design av industriella produkter för verkstadsindustri, tillverkning och försäljning av träkolsgrillar samt därmed förenlig verksamhet.