L M Maskin Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

L M Maskin Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som L M Maskin Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

L M Maskin Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

L M Maskin Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1988-07-19. Men sedan 1988-01-01 så har L M Maskin Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mombyg. 31, 812 93, Kungsgården. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på L M Maskin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-37917.

Sandviken arbetar för att verksamheter som L M Maskin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för L M Maskin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall utföra skrotkörning med dumpertraktor, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för L M Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till L M Maskin Aktiebolag och det är följande personer, Berglind, Mats Fredrik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglind, Anna Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för L M Maskin Aktiebolag är 556328-6623.